Tänkvärda ord för dagen

SAA internationella centralorganisation arbetar för närvarande med att sammanställa en egen meditationsbok som skall bygga på ”en text per dag”-principen. Inom det projektet uppmanar man nu medlemmar i grupper världen över att bidra med sina egna meditationer över livet och tillfrisknandet. Vill du skicka in en text för övervägande till arbetsgruppen i USA och vill veta hur du gör, kontakta webbansvarig!

 

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Om den här sidan

    Denna hemsida är ett forum för Anonyma Sexmissbrukares grupper i Stockholm och skall inte ses som representant för SAA Inc & ISO. SAA har ingen koppling till andra utomstående företag eller organisationer. ___________________________
  • Välkommen på möte!

    Varje söndag och fredag är du som söker hjälp välkommen till våra möten på Björngårdsgatan på Södermalm i Stockholm. På tisdagar finns även ett stegmöte per telefon. ___________________________
  • Vill du nå oss?

    SAA telefon är öppen söndagar 18.00–19.00: 0723-96 48 25. ___________________________
  • Arkiv