Stöd ISO-arbetet

Ingen vet exakt hur många, men man uppskattar att det just nu finns ungefär 1100 SAA-möten jorden över. Som spindeln i nätet finns den internationella organisationen ISO som servar alla grupper med bland annat webbshop och litteratur. Du som vill, kan nu bidra regelbundet ekonomiskt för att stödja det arbetet. Genom att få fler som varje månad ger ett bidrag har man enklare inom organisationen att planera och budgetera nya projekt. Läs mer om hur du gör här.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Om den här sidan

    Denna hemsida är ett forum för Anonyma Sexmissbrukares grupper i Stockholm och skall inte ses som representant för SAA Inc & ISO. SAA har ingen koppling till andra utomstående företag eller organisationer. ___________________________
  • Välkommen på möte!

    Varje söndag och fredag är du som söker hjälp välkommen till våra möten på Björngårdsgatan på Södermalm i Stockholm. På tisdagar finns även ett stegmöte per telefon. ___________________________
  • Vill du nå oss?

    SAA telefon är öppen söndagar 18.00–19.00: 0723-96 48 25. ___________________________
  • Arkiv