Nyhet! Skypemöte

På onsdag 29/6 är det premiär för vårt nya Skypemöte onsdagar 20.30–21.30. Mötet är en anonym telefonkonferens som du kopplar upp dig mot med hjälp av Skype. Det är en möjlighet för alla landet runt att kunna delta i ett möte och få hjälp med sitt missbruk. Läs mer om mötet här.

Välkomna!

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Om den här sidan

    Denna hemsida är ett forum för Anonyma Sexmissbrukares grupper i Stockholm och skall inte ses som representant för SAA Inc & ISO. SAA har ingen koppling till andra utomstående företag eller organisationer. ___________________________
  • Välkommen på möte!

    Varje söndag och fredag är du som söker hjälp välkommen till våra möten på Björngårdsgatan på Södermalm i Stockholm. På tisdagar finns även ett stegmöte per telefon. ___________________________
  • Vill du nå oss?

    SAA telefon är öppen söndagar 18.00–19.00: 0723-96 48 25. ___________________________
  • Arkiv