För dig långt bort

Sedan i somras finns ett Skypemöte varje onsdag 20.30 för den som har svårt att ta sig till Stockholmsmötet. Dit kan vem som helst ansluta sig utan föranmälan. Det enda som krävs är att du vill tillfriskna från ditt sexmissbruk. Läs mer om hur du ansluter dig här. Välkomna!

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Om den här sidan

    Denna hemsida är ett forum för Anonyma Sexmissbrukares grupper i Stockholm och skall inte ses som representant för SAA Inc & ISO. SAA har ingen koppling till andra utomstående företag eller organisationer. ___________________________
  • Välkommen på möte!

    Varje söndag och fredag är du som söker hjälp välkommen till våra möten på Björngårdsgatan på Södermalm i Stockholm. På tisdagar finns även ett stegmöte per telefon. ___________________________
  • Vill du nå oss?

    SAA telefon är öppen söndagar 18.00–19.00: 0723-96 48 25. ___________________________
  • Arkiv